Minä

Det var så roligt.
Porukalla arvostamassa rajanaapuriamme.
Hyvää huomenta, päivää ja/tai iltaa.

Jos olet tälle sivulle eksynyt, olet joko miss-klikannut tai kiinnostunut lukemaan, että mitä kumman roskaa tälle sivulle olen valehdellut. No, internetin syövereissä minut tunnetaan nimellä "PelaajaX", oih kuinka kornia, ja ehkä jopa hieman paremmin nimellä "penae", joka erään UrbanDictionary -merkinnän mukaan tarkoittaa vapaasti suomennettuna "nippua kyrpiä". Voi, sen kun olisin reippaat 10 vuotta sitten tiennyt, olisin harkinnut pseudonyymiäni astetta tarkemmin. Jotkut, tosin vielä aiempiakin harvemmat saattavat minut tuntea myös nimellä "naruveivari".
Mutta mitäpä tässä esittelen itseäni jo minut valmiiksi tunteville, eli asiaan. Olen hieman päälle parikymppinen supisuomalainen paljasjalkainen mansesterilainen mies, jossakin määrin ironinen, silti lämminhenkinen, mutta ennen kaikkea, tuikitavallinen ihminen. Kuten varmasti jo olette huomanneet, tykkään käyttää suuria sanoja, joiden avulla luon itselleni pseudointellektuellismin illuusion. Olen myös monien mittapuiden mukaan hervoton nörtti ja giikkailenkin monesta asiasta todella paljon. Kyllä, kyllä, katson animea ja pelaan videopelejä, deal with it.

Pyrin teksteissäni ottamaan kantaa itselleni tärkeisiin asioihin ja informoimaan projekteistani, sekä kertomaan hulvattomia tarinoita omasta elämästäni. Videoblogia teen aina, kun siltä tuntuu ja sisällöltään se vaihtelee hyvinkin paljon, tulenpalavista aiheista aina tylsääkin tylsiin päivityksiin tai tiedotuksiin. Pyrin kuitenkin kirjoituksillani olemaan ajankohtainen ja jos joku asia toden teolla vituttaa, pyrin tiputtelemaan oman näkökulmani kannalta faktoja, kuin japanilaiset lentokoneita toisen maalmansodan tiimoilla.
Pääsääntöisesti tulen kuitenkin jauhamaan vain yleistä päämäärätöntä scheissea ja levitän "hauskoi linkkei".

Jos jaksoit yläpuolelta löytyvän lausehirviön loppuun saakka lukea, onneksi olkoon, olet kvalifioitu lukemaan blogikirjoituksiani ja kommentoimaan. Virallisen sertifikaatin tästä suorituksesta saat ottamalla yhteyttä lähimmän vankimielisairaalasi suljetun osaston yövartijaan. Nautinnoillisia lukuhetkiä!