Otsikko ei varsinaisesti liity mitenkään mihinkään, mutta terve nyt kuitenkin!
Tulin tänne nyt vain pientä päivitystä tekemään, en tässä mitään elämää suurempaa nyt kerkeä pohtimaan, mutta aloitetaan nyt sillä, että kuten jotkut teistä ovatkin varmasti jo huomanneet, että Peliapilan uusi, kolmas, jakso on julkaistu, jossa käsittelyssä on sotaräiskintäparodia Duty Calls! Jos olet tämän missanut, voit sen katsoa tästä alta;

Aivan mahtava parodia, se on pakko sanoa. Tämän lisäksi minulla olisi vielä tarjota teille muutamia pelailuvideoita! Huisia! Eli Saw-pelailun loppuhetket alkavat jo siintää horisontissa, kannattaa tsekata siis mitä "Read more"-linkin takaa löytyy!

Aivan, tosiaan sellaista vielä, että jos joku ei sitä ole älynnyt, en halua todellakaan viedä "ohjelmasuunnittelusta" minkäänlaista krediittiä itselleni, sillä täysin härskiä plagiointiahan tuo on "Video Games Awesome"-ohjelman ideasta ja toteutuksesta. Kaikki kunnia siis Fraserille ja muulle porukalle. Että näin, ajattelin sen tässä aivan itse mainita ensimmäisenä, ennen kuin jengi alkaa paskantamaan housuihinsa ja minun päälleni, kun asian huomaavat tai älyävät.

Vielä yhden asian tässä mainitsen, siivoilin hieman vlogiani tyhjentämällä turhat videot pois näkyvistä ja niin edelleen. Virtaviivaistin "Videot"-sivuakin hieman. Pitää tätä nettisivua muutenkin hieman päivittää toimivammaksi kokonaisuudeksi. Vielä kun keksisin miten sen teen. Hmm.. Noh, mutta tällaista tällä kertaa, muistakaa seurailla minua Youtubessa ja Twitterissä, sekä muistakaa tsekata pelailuvideot klikkaamalla "Read more"!
Saw - Osat 27-29
 

Leave a Reply.