Koomista neroutta, minä sanon!
Kuva, joka lisää koomista neroutta.
Terveppä vain taasen!

Uusi vlogivideo tuli tuossa kuvailtua, löydät hieman alempaa, joten jos kirjoitettuun muotoon tarjoiltu verbaalinen tanssini ei maistu, skrollaileppa hieman alemmas.

Tosiaan, videoita ei ole viime aikoina tullut ulos, mitä syvimmät pahoitteluni tästä, mutta viimeiset pari viikkoa ovat olleet työn ja opiskeluntäyteisiä, sekä muutama muukin hieman erikoisempi projekti on tässä nyt puskenut päälle. Kaiken lisäksi pitäisi pysyä vielä pelimaailmassakin ajan tasalla, joten Medal of Honorin pelaamiselle täytyy pyhittää päivä ja nyt vastikään julkaistulle Call of Duty: Black Opsille toinen.
Odotukseni Black Opsia kohtaan ovat melko pienet, sillä se ripuli mitä Treyarch on aiemmin Velvollisuuden kutsun faneille tarjoillut, on ollut melko löyhkäävää torttua. Älkää päästäkö minua aloittamaan Call of Duty 3:sta.
World at War vain oli aivan käsittämättömän tylsä peli. Tosin, kaikkien hehkuttama "Nazi Zombies"-pelimuoto on kyllä kieltämättä melko viihdyttävä, mutta ei silläkään pelasteta sitä roskaa mitä meille täyteen hintaan myydään. Yksinkertaisesti, omasta mielestäni World at War ei ollut hyvä peli, mutta kyllä se läpi oli pelattava vain ja ainoastaan kunnioituksesta sarjan aiempia osia kohtaan.
Medal of Honoria kohtaan odotukseni ovat todennäköisesti jopa pienemmät, kuin Call of Dutya kohtaan, sillä Medal of Honor sarja ei juuri koskaan ole ollut sydäntäni lähellä, Allied Assaultia lukuunottamatta. Suht viihdyttävää "aivot naulakkoon ja sotimaan"-henkistä toimintaa siltä odotan. Todennäköisesti tulen kokemuksistani avautumaan myöhemmin.

Tämän kaiken lisäksi ikuisuusprojektini, Mafia II:n pelaaminen on viimeistä askeltansa vaille ohi. Mainio peli on ollut, täysin alkuperäisen veroinen jatko-osa, joskin tarinansa puolesta snadisti heikompi, mutta kaikin muin puolin täysin mieletön paketti. Suosittelen kaikille, jotka eivät ole kokeilleet. Ja ennen kaikkea pelaatte ensimmäisen pelin läpi. Kakkonen on täynnä pieniä ja hieman suurempiakin viittauksia ensimmäiseen peliin. Yksi mikä korviini kantautui on vaatekaupoissa usein soiva kappale, joka on "se yksi ärsyttävä renkutus" ensimmäisen pelin radiokanavilta. Ah, niin mainiota.

Radiokanavista puheen ollen, minulla on tässä vielä ilmoitettavana yksi astetta erikoisempi asia. Keskiviikkona 10.11.2010, klo 21 eteenpäin alkaa nettiradiolähetys täällä.
Eli kyseessä on tällä hetkellä vielä nimeämätön radio-ohjelma, jota juonnan hyvän ystäväni kanssa ja toivomme, että kaikki antaisivat palautetta ja esimerkiksi lähettäisivät nimiehdotuksia "kanavan" varsinaiseksi nimeksi!
Pyrimme tekemään ohjelmasta mahdollisimman mielenkiintoista ja, ennen kaikkea, hauskaa. Musiikkipuolelle halukkaat voivat lähettä esimerkiksi omia luomuksiaan tai toiveitaan.
Eli keskiviikkona 10.11.2010 klo 21 eteenpäin, lähetystä voit kuunnella klikkaamalla TÄSTÄ.
Tämänhetkinen nettiradioserveri on vain väliaikainen, mutta hoitaa asiansa.

Alta löydät viimeisimmän vlogivideon, jossa käyn lyhyehkösti tämän kirjoituksen asioita läpi. 

 


fotoniba
10/11/2010 2:07am

piätkö sen radion pelaajaisen kanssa ? :P

Reply
pelaajax
10/11/2010 3:24am

Mahdollisesti joidenkin ikäväksi, kyseessä ei ole Pelaajainen, joka tällä hetkellä viettää aikaansa Suomen puolustusvoimien viiden tähden lomakeskuksessa.
Kyseessä on siis täysin uusi tuttavuus!

ReplyLeave a Reply.