Olettaen, että niitä vielä myytäisiin tänäkin päivänä. "Hei sun heiluvilles", sanoi homppeli hissijonossa, eli morjesta vain!
Ilmoitanpa vain, että blogialustani lahosi tätä tarinaa ensimmäistä kertaa kirjoittaessa, joten sallikaa turhautumiseni. Jos ei jaarittelu kiinnosta, paina 'read more' ja hyppää suoraan videoihin. Tai kaivoon.

Picture
Kuvan mies ei liity tapaukseen.
Elikkä aloitanpa nyt ensimmäisestä vitutuksen aiheesta. Kuvailin tuossa eilispäivänä teidän rakkaiden katsojieni iloksi jälleen pelailuvideoita, jopa kahta eri peliä. Kyseiset pelit olivat Splinter Cell: Chaos Theory, jota joku pyysi lisää, sekä mielenkiintoinen puzzleilu, johon olen uppoutunut jo jonkin verran, eli Saw. Pohjustan tarinointiani nyt vielä sillä, että olen nukkunut viime aikoina aivan käsittämättömän huonosti ja toissayö hulahti täysin ilman unta, mikä tietysti nostatti mielialaani enemmän kuin osaatte kuvitellakaan.
Aloitinpa siis iloisen, sekä reippaan ja vielä sitäkin työntäyteisemmän aamu- ja iltapäivän jälkeen tyydyttämään katsojieni haluja, omieni lisäksi, pelaamalla Splinter Celliä eteenpäin. Heti nauhoituksen päälle lyönnin jälkeen iski aivan mieletön väsymys, eikä pelailu enää tuntunut kiinnostavan, joten hiiviskelysessio jäi lyhyehköksi. Päätin kuitenkin, että anti olla ja aloin tarkistelemaan session tuloksia. Ja voi hevon helvetti, mikrofoni on aivan käsittämättömän hiljaisella jostakin kumman syystä. Sen lisäksi, että se, mitä mikrofonin oli tarkoitus napata oli mielettömän epäinspiroitunutta ja väsähtänyttä, mikrofoni oli napannut koko paskan todella hiljaisena. Ja sepäs sapetti, mutta siinä mielentilassa tämäkään ei jaksanut ottaa sen suuremmin päähän.

Rankan, pelon- ja vihansekaisen, pelisession jälkeen päätin rauhoittua kahvikupposen ääressä, syventyä hieman zeniläiseen maailmankatsomukseen ja pohtia, mitä aion tehdä seuraavaksi. Päätinpä sitten oman mielenterveyteni ja -rauhani vuoksi pureutua hieman palapelimurhaajan mielenmaisemiin ja upota Jigsawn hullujenhuoneen syövereihin toviksi. Ennen pelin aloittamista, tarkistin ja varmistin, että mikrofoni toimii ongelmitta, peliäänet ovat kunnossa ja, ennen kaikkea, peliasentoni, sekä -asenteeni on kunnossa. Pelikin toimi ongelmitta, lukuunottamatta pelin alussa tapahtunutta pientä töksähtelyä uutta aluetta ladatessa (foreshadowing). Kaikki oli kunnossa, eikä mikään voisi mennä vikaan. Olin valmiina pitkään ja kiihkeään peni-- pelisessioon.

Picture
Asiantuntijoiden kokoama rekonstruktio tilanteesta.
Pelasin iloisesti peliä eteenpäin, eikä aiemman session väsähtäneestä olemuksesta ollut merkkiäkään. Erittäin tyytyväisin mielin ja rykäisinkin kerralla menemään päälle tunnin Saw-session katkaisematta nauhoitusta kertaakaan. Onnekseni, kukaan ei edes tällä kertaa soittanut tai lähettänyt viestejä nauhoituksen aikana, jonka vuoksi olisin joutunut nauhoituksen katkaisemaan. Kaikki sujui keskimääräistä paremmin. Session päätteeksi pohdin vielä, että jatkaisinko vielä pienen tauon jälkeen pelaamista. Päätinpä tauolla tarkistaa, mitä oli tullut kuvattua.

"Voi helvetin helvetti, äänet ei synkkaa", parahdin ääneen. "No, tämä ei ole mitään mitä pieni jälkikäsittely ei korjaisi." Avasinpa sitten editointiohjelman, jonka läpi videoiden ääniraidat synkkasin kuvaan, mikä onnistui pienestä kikkailusta huolimatta sutjakasti. Kaikki onnistui jälleen hyvin. Tähän mennessä edellisen yön valvominen ja pitkä unettomuus alkoivat jälleen puskea päälle. Aloin kuitenkin siinä ensimmäistä jaksoa editoimaan ja tarkistamaan, koska olin sen jo muutenkin editointiohjelmaan vetäissyt.  Mutta sittenhän minä sen huomasin. Siis ei voi vittu olla taas mahdollista. Sen noin sekunnin pituisen, enintään kahden, pikkutakkuilun aikana kommenttiraita oli hypännyt irti synkistä, sekä kuvasta, että äänestä. Ja tässä täytyy ottaa huomioon, että kommentiraita on liimattuna tavalliseen ääniraitaan, joten sitä ei edes jälkikäsittelynkään kautta pysty korjaamaan. Voi vitun vitun vitun vittu, että osaa ottaa päähän tällainen perseily. Tässä on muutenkin helvetinmoinen vitutus niin monesta asiasta. Pitänee palata entiseen nauhoitustapaani, se ei ole vielä tähän mennessä pettänyt. Tarinasta tuli nyt niin pitkä, etten enää edes jaksa avautua muista vitutuksen aiheista.

Pahoittelen siis tämän surutarinan saattelemana sitä, että viimeisimmät videot ovat. huonompaa laatua, kuin se hunaja, jolla olen teidän korvakäytäviänne ja verkkokalvojanne valellut. Nämä antikristuksen epäsikiöt kuitenkin joudun silmienne eteen levittämään, sillä olen sen verran ilkeä (lue "laiska") ihminen, etten todellakaan aio pelata tuota kaikkea uudestaan.
Eli painakaa "read more", jos haluatte paskaa. (© Karl Paskar)

Ainiin. Hyvää joulukuuta.


 
"Morjesta moi", sanoi kissa kuumalla katolla ja kissaa lainatakseni, terve vain!

Tässä on nyt taas pitkä viikko takana ja olen kovaa vauhtia yrittänyt saada oikeita töitä pois tieltä, jotta jäisi aikaa tehdä videoita teille interwebin kuumakalleille. Tämän viikon työn tohinan ohella valmistuneet videot löydät tämän kirjoituksen lopusta, painamalla "read more".
Kuten varmasti tulette huomaamaan, aloitin uuden ohjelmasarjan, nimeltänsä "Halvat, hyvät pelit", jossa ajattelin esitellä hyviä ja halpoja indie-pelejä. Ajatus tästä uudesta ohjelmasta on vellonut päässä jo pidemmän aikaa, mutta nyt vihdoinkin sain toteutettua umpisurkean debyytin sarjalle.
Lisäksi pitkästä aikaa upotin kynteni Singularityyn ja tein aivan käsittämättömän huonoa jälkeä. Katsokaa nyt kuitenkin.

Ja tosiaan, viime viikonloppu menikin rauhallisemmin kuin alunperin oli tarkoitus ja päädyinkin vain kylmästi laiskottelemaan rankan biletyksen sijasta. Alavala ja Emppu jäivät näkemättä, mutta onhan se välillä ihan hyvä rentoutuakin, muilla keinoin, kuin nollaamalla aivot Veli Alkoholin avulla. Eli pitkästä aikaa tuli myös vietettyä selväpäinen viikonloppu, mikä oli ihan tervetullut ratkaisu rappiolliseen elämään ja jatkuvaan ränniin.
Viime viikonloppuna viinanjuonnin lisäksi taakse jäi myös päästäni löytynyt harakanpesä ja tällä hetkellä päässä on vain lyhyehkö sänki muistona hippitukasta. Näin lyhyet hiukset minulla on ollut viimeksi silloin, kun vielä innokkaasti odottelin kivesteni laskeutumista.

Eipä tässä sen enempää, klikkaamalla "read more" näette lisää.

 
"Morienttes", sanoi Lenni-Kalle Taipale paskaan astuessaan!
Pahoittelen ainaista päivitysten puutetta, mutta yritän kompensoida puutteitani aina tekemällä jotain hieman suurempaa. Pistinpä siis kerralla kuusi uutta Saw-pätkää Youtuben puolelle, löydät ne myös tästä alta.

Viikonloppusuunnitelmana on jälleen suunnata kalakukkokaupunkiin, Kuopioon, viettämään iltaa ja männä kahtomaan Alavalan keikkiä Henkkaan. Oih, Emppu.<3 Syrän heltyy. Tästä kerroin tosiaan lähinnä siksi, että joudun piakkoin taas kompensoimaan peni-- päivitysten puutetta, tekemällä jotain hieman suurempaa, mikä tarkoittaa mahdollisesti uutta arvosteluvideota, sekä rankkaa pelailuputkea pelistä, jota kaikki kaivannevat. Lisäksi myös suuren yleisömenestyksen osakseen saanut radio-ohjelma tulee jatkumaan, poliittisen pyöreästi aikataulutettuna, ensi viikolla.

Black Opsiin en ole vieläkään kynsiäni ehtinyt upottaa, enkä myöskään Medal of Honoriin. Mafia II istuu edelleenkin pelaamatta. Näin aktiivista on pelirintamallani ollut, sillä työn ja opiskelun ohella viime aikoina on ollut muita elämän kannalta ehdottoman tärkeitä menoja, kuten kaljan juonti ja paskalla käyminen. Näin heppoisin perustein selitän, jopa kansainvälisellä tasolla pahamaineista, saamattomuuttani.

Tällainen pikapäivitys tällä kertaa, klikkaamalla 'read more' saat viimeisimmät pelailuvideot esille. Katselunautintoa kaikille!

 
Koomista neroutta, minä sanon!
Kuva, joka lisää koomista neroutta.
Terveppä vain taasen!

Uusi vlogivideo tuli tuossa kuvailtua, löydät hieman alempaa, joten jos kirjoitettuun muotoon tarjoiltu verbaalinen tanssini ei maistu, skrollaileppa hieman alemmas.

Tosiaan, videoita ei ole viime aikoina tullut ulos, mitä syvimmät pahoitteluni tästä, mutta viimeiset pari viikkoa ovat olleet työn ja opiskeluntäyteisiä, sekä muutama muukin hieman erikoisempi projekti on tässä nyt puskenut päälle. Kaiken lisäksi pitäisi pysyä vielä pelimaailmassakin ajan tasalla, joten Medal of Honorin pelaamiselle täytyy pyhittää päivä ja nyt vastikään julkaistulle Call of Duty: Black Opsille toinen.
Odotukseni Black Opsia kohtaan ovat melko pienet, sillä se ripuli mitä Treyarch on aiemmin Velvollisuuden kutsun faneille tarjoillut, on ollut melko löyhkäävää torttua. Älkää päästäkö minua aloittamaan Call of Duty 3:sta.
World at War vain oli aivan käsittämättömän tylsä peli. Tosin, kaikkien hehkuttama "Nazi Zombies"-pelimuoto on kyllä kieltämättä melko viihdyttävä, mutta ei silläkään pelasteta sitä roskaa mitä meille täyteen hintaan myydään. Yksinkertaisesti, omasta mielestäni World at War ei ollut hyvä peli, mutta kyllä se läpi oli pelattava vain ja ainoastaan kunnioituksesta sarjan aiempia osia kohtaan.
Medal of Honoria kohtaan odotukseni ovat todennäköisesti jopa pienemmät, kuin Call of Dutya kohtaan, sillä Medal of Honor sarja ei juuri koskaan ole ollut sydäntäni lähellä, Allied Assaultia lukuunottamatta. Suht viihdyttävää "aivot naulakkoon ja sotimaan"-henkistä toimintaa siltä odotan. Todennäköisesti tulen kokemuksistani avautumaan myöhemmin.

Tämän kaiken lisäksi ikuisuusprojektini, Mafia II:n pelaaminen on viimeistä askeltansa vaille ohi. Mainio peli on ollut, täysin alkuperäisen veroinen jatko-osa, joskin tarinansa puolesta snadisti heikompi, mutta kaikin muin puolin täysin mieletön paketti. Suosittelen kaikille, jotka eivät ole kokeilleet. Ja ennen kaikkea pelaatte ensimmäisen pelin läpi. Kakkonen on täynnä pieniä ja hieman suurempiakin viittauksia ensimmäiseen peliin. Yksi mikä korviini kantautui on vaatekaupoissa usein soiva kappale, joka on "se yksi ärsyttävä renkutus" ensimmäisen pelin radiokanavilta. Ah, niin mainiota.

Radiokanavista puheen ollen, minulla on tässä vielä ilmoitettavana yksi astetta erikoisempi asia. Keskiviikkona 10.11.2010, klo 21 eteenpäin alkaa nettiradiolähetys täällä.
Eli kyseessä on tällä hetkellä vielä nimeämätön radio-ohjelma, jota juonnan hyvän ystäväni kanssa ja toivomme, että kaikki antaisivat palautetta ja esimerkiksi lähettäisivät nimiehdotuksia "kanavan" varsinaiseksi nimeksi!
Pyrimme tekemään ohjelmasta mahdollisimman mielenkiintoista ja, ennen kaikkea, hauskaa. Musiikkipuolelle halukkaat voivat lähettä esimerkiksi omia luomuksiaan tai toiveitaan.
Eli keskiviikkona 10.11.2010 klo 21 eteenpäin, lähetystä voit kuunnella klikkaamalla TÄSTÄ.
Tämänhetkinen nettiradioserveri on vain väliaikainen, mutta hoitaa asiansa.

Alta löydät viimeisimmän vlogivideon, jossa käyn lyhyehkösti tämän kirjoituksen asioita läpi. 


 
Heipä hei! Uusi päivä taas!
Tulipa tässä kuvailtua uusi video, joka nyt ei varsinaisesti vlogipätkä ole, mutta kuitenkin jotain sinne päin. Tarkoituksenani oli kuvata hölmö video siitä, kun toteutan erästä hieman erikoisempaa työtehtävääni ja näyttää se timelapsena. Nauttikaa.

 
Eilen tuli sitten otettua hieman häppää ja aamuherätys oli mitä mielenkiintoisin. Sanotaan nyt sen verran, että huone, josta heräsin oli betoninharmaa, kaikki irtaimistoni oli viety ja huoneistohotellin ainoa virike oli ohut patja lattialla. Ja "vessanpönttö", eli reikä betonissa. Tietäjät tietävät.
Voin kertoa, että olin lievästi hämmentynyt.

Tämän pienen tekstinpätkän lisäksi saatte maistiaisen tekeillä olevasta videosta.
Picture
 
Oivoi, sanotaanpa tähän nyt lyhyesti, että otinpa melkoisen harppauksen tuntemattomaan elämässäni, mutta ei siitä sen enempää.

Nyt hieman selkeämpiin asioihin. Ajattelinpa tässä nyt kertoa, että viime aikoina videoiden tuotanto on ollut todella hidasta erinäisistä kiireistä johtuen, mutta pari uutta videota on spiikkejä vaille valmiina, pari editointityötä vailla ja uusi käsikirjotuskin on työn alla! Uusia videoita pitäisi siis alkaa lähiviikkoina putoilemaan pikkuhiljaa koko kansan nähtäväksi. Just sit tight!
Sen lisäksi, tämän sivuston eteenpäin kehityksessäkin on muutama asia, joita yritän viedä eteenpäin tässä lähiaikoina.

Naurakaa sillä välin hauskalle kuvalle.
'Nuff said.
'Nuff said.
 
Availinpa tällaisenkin tähän väliin. Ihan vaan puhtaasti ex-tempore pohjalta tähän nyt lähdin ja yritän tätä pitää yllä! Tulen lisäämään tänne päivityksiä uusista videoista ja muutenkin kaikkea mikä koskettaa minua. Eipä tästä sivujen avaamisesta sen enempää olekaan sanottavaa.

Mutta jos nyt otetaan tarina, joka koskettaa, niin nyt voidaan todeta, etteivät ne uskovaiset ja kirkon ihmiset ole tyhmiä ja suvaitsemattomia ainoastaan Suomessa.
Alta löytyvässä videossa eräs mies, Aaron Gouveia, käy hieman ojentamassa abortinvastustajia naistenklinikan ulkopuolella. Okei, tuolla pohjustuksella se voisi olla kuka tahansa juntti, mutta tässä tapauksessa asiasta entistäkin ikävämmän tekee se, että nämä uskovaiset "Pro-Life" -idiootit huutelivat Gouveialle ja tämän vaimolle "tapat syntymättömän vauvasi!" -kaltaisia kommentteja, vain vähän aikaa sen jälkeen, kun lääkärit olivat ilmoittaneet Gouveialle ja tämän vaimolle, että sikiö kärsi erittäin harvinaisesta sirenomeliasta, ns. "merenneito-syndroomasta", mikä tarkoittaa, että vauvan henkiinjäämismahdollisuudet ovat pyöreä nolla.
En voi edes kuvitella kuinka hirveältä tuo kaikki tuntuu, ensin kuulet elämäsi hirveimmän uutisen, teet elämäsi vaikeimman päätöksen ja sitten vielä uskonnolliset idiootit tulevat huutamaan.

Itse olen sitä mieltä, että abortit ovat suurimmaksi osaksi ok. Jos tästä joku haluaa lisää kuulla, kerron oman kantani mielelläni tarkemmin, mutta nyt jätän sen kertaamatta tähän.

Katso video alta ja lue Gouveian oma blogimerkintä asiasta täältä; http://goodmenproject.com/2010/10/23/confronting-life/