"Heipä hei, haistappa vaikka vittu", totesin Tuonen virralla minua odottaneelle veneenkuljettajalle  ja palasin kotiin.

En siis ole kuollut, unohtanut tai lopettanut tätä blogiani millään tapaa. Nyt on kulunut kuitenkin jo kuukausi edellisestä kirjoituksestani, joten ajattelin muistaa teitä rakkaita ihmisiä, jotka löpinöitäni ja höpinöitäni vielä seuraatte!
Olen myös päivittänyt Videot-osion enemmän nykyhetkeen muun muassa lisäämällä Peliapila-ohjelman suureen jo tarjolla olevaan ohjelmakavalkadiin! Jos ette vielä ole tietoisia mistä on kyse, Peliapila on rentoon sohvapelailuun keskittyvä ohjelma, jota teen hyvän ystäväni H.G. Hillerin kanssa, joka on joillekkin todella harvoille tuttu nettiradiokokeilusta, jota myös olemme koettaneet hieman pähkäillä eteenpäin. Ei radio-ohjelmasta sen enempää, palataan asiaan. Peliapilan tarkoituksena on siis esitellä kaikenlaisia pelejä lyhyehköinä sykäyksinä, erityisesti pelejä, joita voit pelata kaverin kanssa sohvalla istuen ja oluesta naatiskellen, mutta myös pelejä, jotka kiinnostavat meitä. Laitan jo julkaistut jaksot 'Read more' linkin taakse, mutta löydät ne myös Videot-osion takaa tai Arvosteluvideot-linkin takaa.
Joku tarkkaavainen saattaa myös huomata, että Peliapila on periaatteessa sitä samaa, mitä edellisen blogiviestini jälkihöpötyksistä löytyi, mutta paremmin editoituna ja suunniteltuna. Eikä niin humalassa.

Viime aikoina olen ollut melkoisessa työ- ja opiskelupuristuksessa, mikä on rajoittanut hirmuisen paljon minkään päivittämistä. Tämä koskee sekä tämän nettisivun ja vlogin päivitystä, pelailuvideoita, että myös yhteistyötäni TRMP.fi-yhteisön ympärillä. Videoita on tulossa, niitä kaikkia, niin arvosteluvideoita, kuin myös pelailuvideoita. Vaikka olenkin aikaa paljon personal kompjuuttärini edessä viettänyt, on aika kulunut kyllä hyvin paljon muiden asioiden kuin pelaamisen merkeissä.

Nyt, kun olen saanut umpipaskan aasinsillan pelailuvideoihini, voin tässä mainostaa hieman, että olen tässä harkinnut laajentamista myös konsolipeleihin. Kunhan saan järkättyä itselleni toimivan ja laadukkaan nauhoitussysteemin. Ei tästä vielä tämän enempää, ellei jollakulla satu olemaan lahjoitta minulle paria satasta pätäkkää.
Mutta joka tapauksessa, tämä töiden ja opiskelun parissa puurtaminen tulee nyt jatkumaan ainakin huhtikuun loppupuolelle saakka. Tällä välin yritän parhaani tyydyttääkseni kaikkien pelivideomielihaluja niin paljon kuin vain suinkin voin!

Nyt kello on kuitenkin jo vartin yli kolme aamuyöstä, joten pistän pillit pussiin ja menen iltapisulle ja -pesulle, muistakaa tsekata mitä 'Read more'-linkin takaa löytyy. Koetan saada kirjoiteltua näitä blogitekstejäni hieman useammin vastaisuudessa! Morjesta ja moi!


Peliapilan kaksi avausjaksoa, joissa käsittelyssä Fight Night Championin demo

 


Komodojou
08/03/2011 8:42am

hah, näin tän FNC:n pari päivää sitten ass-marketissa nyt jo alelaarissa parillakympillä. Meinasin ostaa, mut sit tajusin et ei mul oo kavereita IRL, joten jätin sinne :(

Reply
pelaajax
08/03/2011 9:38am

Herranpieksut, mikä se sellainen persnettomarketti on? :O
Pelihän on aivan käsittämättömän upea yksinpelikokemus, eikä rajoitu siis millään tapaa vain kaverin turpaan takomiseen! Kannattaa ehdottomasti hankkia, etenkin jos tuollaisella hinnalla irtoaa!

ReplyLeave a Reply.