Lähetystä voit seurata tästä.
 
 
En liity koko kirjoitukseen yhtään mitenkään.
Hei, minä olen makkara.
"Herttileili sentähän", huusi Joensuuhun muuttanut mummo lentäessään persiilleen.

Huippelihuips siis, nyt on joulu jo taakse jäänyttä elämää ja voimme taas keskittyä olennaiseen, pukeilta parrat helvettiin ja kossupullot kouraan, uusi vuosi on aivan nurkan takana!

Nyt tätä tekopyhyyden ja markkinavoimien suurimman juhlapäivän päätöksen kunniaksi, aion pitää tänään 26. joulukuuta,  klo 18.00, livestream-lähetyksen! Tarkoituksena olisi ihan tavallista pelailua tehdä, mutta normaalisti poiketen, livenä.

Eli muistakaa, tänään 26. joulukuuta, klo 18.00, täällä !
Jos linkki ei jostakin syystä toimi; http://www.livestream.com/pelaillaanko

Mutta mikä parasta, rakkaat seuraajani ja alamaiseni, mikäli missaatte lähetyksen, älkää huoliko, sillä minä, johtajanne, olen armollinen ja nauhoitan koko paskan ja löydät lähetyksen jälkikäteen kokonaisuudessaan myös Youtubesta!

Muistakaa olla tarkkana!

 
 
Rauhallista joulua kaikille ja erityinen kiitos jokaiselle teistä, jotka olette jo yli vuoden jaksanut seurata videoitani!
Tässä vielä erityinen joulutervehdys minulta ja Pelaajaiselta!
 
 
"Hej på dig", sanoi miehekäs mies takanasi, kun saippuasi pudotit.

Ajattelinpa tästä taas pitkästä aikaa kirjoitella jotain hieman isompaa pienehkön hiljaiselon jälkeen. Asiaa meikäläisellä ei ole taaskaan tipan tippaa, mutta ajattelinpa jotain tässä joulunvietosta avautua. Oi että, pienempänä sitä aina odotti jouluaattoa kuin kuuta nousevaa.  Joulukuu tuntui vuoden pisimmältä kuukaudelta, eikä ikinä malttanut odottaa edes jouluaterian syömistä perheen kesken, kun pukki oli tuonut taas säkillisen lahjoja, ties mitä herkkuja ja pelejä! Nykyään sitä sitten taas vaan kiroilee, että voi helvetin helvetti, taas se on ihan nurkan takana, eikä mitään ostettuna kenellekään, eikä rahaa ole edes Halpa-Hallin avaimenperiin.

Joka tapauksessa, oma joulunodotukseni kuitenkin kuluu katsoessa esimerkiksi El Gordoa, Lóteria de Navidadia, Espanjan suurta joululottoa, joka on tätä kirjoittaessakin vielä käynnissä, sekä pohtien, että mitä helvettiä minä oikein katson ja sitä, että miksi helvetissä miljoonat ja vielä miljoonat muutkin ihmiset katsovat tätä. Tämä näkyy ja kuuluu Espanjassa, niin radiossa kuin televisiossakin livenä. Me ulkomaalaiset joudumme kuitenkin tyytymään joko piraattisateelliittilähetyksiin tai internetiin, kuten tavallista tietysti.
Potti on jälleen aivan käsittämätön. Vuonna 2006 jaossa oli käsittääkseni yhteensä yli 2 miljardia euroa. Älyttömän potin lisäksi arvontatapakin on omituinen.  Eri kouluista tulleita koululaisia tulevat suurien messingin väristen arvontapallojen viereen ottamaan pienen pienistä arvontapallosta numeroita. Pienemmästä pallosta luetellaan voittojen kokoja, kun taas jättimäisestä pallosta voittonumeroita. Kaikki tämä tehdään laulaen. Miettikää nyt, jos Aulis Gerlander aikoinaan olisi päättänyt lauleskella lauantain lottonumerot ja voitot kovaan ääneen. Ja jok'ikisen voiton joka jaetaan. Kaiken lisäksi laulu jää päähän kiinni, kuin koiranpaska tossun pohjaan, Herranjumala, päässäni soi varmasti vielä Uudenvuoden jälkeenkin laulu;
1: "Setenta y cuarenta y doos, veintiochooo.."
2: "Miiiiil eeeeuurooooos.."
Ja jumalauta, tätä laulua kestää tuntikausia, arvonta kestää ainakin kuusi tuntia, ellei enemmänkin. Ainakin siltä se tuntuu.
Mikä parasta, koko paska on selostettu, kuin Suomen jääkiekko-ottelut.

Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä minä vaan rakastan tuota maata ja sen omituisuuksia. Jos unohdetaan brittituristit.
 
 
Tänään rakas ja pitkäaikainen ystäväni on nukkunut pois. Pahoittelen päivitysten vähäisyyttä viime ajoilta ja lähipäiviltä.

Nyt sinun on parempi olla, sinun ei tarvitse enempää kärsiä, kiitos kaikista näistä vuosista, rakastan sinua aina.
Vierelläsi kuljin loppuun saakka, keventynyt on nyt kantamasi taakka. Uinu, uinu lemmikkini, rakas ystäväni, muistosi säilyy aina sydämessäni. Hyvästi, Pete.
Picture
2000 - 2010
 
 
Olettaen, että niitä vielä myytäisiin tänäkin päivänä. "Hei sun heiluvilles", sanoi homppeli hissijonossa, eli morjesta vain!
Ilmoitanpa vain, että blogialustani lahosi tätä tarinaa ensimmäistä kertaa kirjoittaessa, joten sallikaa turhautumiseni. Jos ei jaarittelu kiinnosta, paina 'read more' ja hyppää suoraan videoihin. Tai kaivoon.

Picture
Kuvan mies ei liity tapaukseen.
Elikkä aloitanpa nyt ensimmäisestä vitutuksen aiheesta. Kuvailin tuossa eilispäivänä teidän rakkaiden katsojieni iloksi jälleen pelailuvideoita, jopa kahta eri peliä. Kyseiset pelit olivat Splinter Cell: Chaos Theory, jota joku pyysi lisää, sekä mielenkiintoinen puzzleilu, johon olen uppoutunut jo jonkin verran, eli Saw. Pohjustan tarinointiani nyt vielä sillä, että olen nukkunut viime aikoina aivan käsittämättömän huonosti ja toissayö hulahti täysin ilman unta, mikä tietysti nostatti mielialaani enemmän kuin osaatte kuvitellakaan.
Aloitinpa siis iloisen, sekä reippaan ja vielä sitäkin työntäyteisemmän aamu- ja iltapäivän jälkeen tyydyttämään katsojieni haluja, omieni lisäksi, pelaamalla Splinter Celliä eteenpäin. Heti nauhoituksen päälle lyönnin jälkeen iski aivan mieletön väsymys, eikä pelailu enää tuntunut kiinnostavan, joten hiiviskelysessio jäi lyhyehköksi. Päätin kuitenkin, että anti olla ja aloin tarkistelemaan session tuloksia. Ja voi hevon helvetti, mikrofoni on aivan käsittämättömän hiljaisella jostakin kumman syystä. Sen lisäksi, että se, mitä mikrofonin oli tarkoitus napata oli mielettömän epäinspiroitunutta ja väsähtänyttä, mikrofoni oli napannut koko paskan todella hiljaisena. Ja sepäs sapetti, mutta siinä mielentilassa tämäkään ei jaksanut ottaa sen suuremmin päähän.

Rankan, pelon- ja vihansekaisen, pelisession jälkeen päätin rauhoittua kahvikupposen ääressä, syventyä hieman zeniläiseen maailmankatsomukseen ja pohtia, mitä aion tehdä seuraavaksi. Päätinpä sitten oman mielenterveyteni ja -rauhani vuoksi pureutua hieman palapelimurhaajan mielenmaisemiin ja upota Jigsawn hullujenhuoneen syövereihin toviksi. Ennen pelin aloittamista, tarkistin ja varmistin, että mikrofoni toimii ongelmitta, peliäänet ovat kunnossa ja, ennen kaikkea, peliasentoni, sekä -asenteeni on kunnossa. Pelikin toimi ongelmitta, lukuunottamatta pelin alussa tapahtunutta pientä töksähtelyä uutta aluetta ladatessa (foreshadowing). Kaikki oli kunnossa, eikä mikään voisi mennä vikaan. Olin valmiina pitkään ja kiihkeään peni-- pelisessioon.

Picture
Asiantuntijoiden kokoama rekonstruktio tilanteesta.
Pelasin iloisesti peliä eteenpäin, eikä aiemman session väsähtäneestä olemuksesta ollut merkkiäkään. Erittäin tyytyväisin mielin ja rykäisinkin kerralla menemään päälle tunnin Saw-session katkaisematta nauhoitusta kertaakaan. Onnekseni, kukaan ei edes tällä kertaa soittanut tai lähettänyt viestejä nauhoituksen aikana, jonka vuoksi olisin joutunut nauhoituksen katkaisemaan. Kaikki sujui keskimääräistä paremmin. Session päätteeksi pohdin vielä, että jatkaisinko vielä pienen tauon jälkeen pelaamista. Päätinpä tauolla tarkistaa, mitä oli tullut kuvattua.

"Voi helvetin helvetti, äänet ei synkkaa", parahdin ääneen. "No, tämä ei ole mitään mitä pieni jälkikäsittely ei korjaisi." Avasinpa sitten editointiohjelman, jonka läpi videoiden ääniraidat synkkasin kuvaan, mikä onnistui pienestä kikkailusta huolimatta sutjakasti. Kaikki onnistui jälleen hyvin. Tähän mennessä edellisen yön valvominen ja pitkä unettomuus alkoivat jälleen puskea päälle. Aloin kuitenkin siinä ensimmäistä jaksoa editoimaan ja tarkistamaan, koska olin sen jo muutenkin editointiohjelmaan vetäissyt.  Mutta sittenhän minä sen huomasin. Siis ei voi vittu olla taas mahdollista. Sen noin sekunnin pituisen, enintään kahden, pikkutakkuilun aikana kommenttiraita oli hypännyt irti synkistä, sekä kuvasta, että äänestä. Ja tässä täytyy ottaa huomioon, että kommentiraita on liimattuna tavalliseen ääniraitaan, joten sitä ei edes jälkikäsittelynkään kautta pysty korjaamaan. Voi vitun vitun vitun vittu, että osaa ottaa päähän tällainen perseily. Tässä on muutenkin helvetinmoinen vitutus niin monesta asiasta. Pitänee palata entiseen nauhoitustapaani, se ei ole vielä tähän mennessä pettänyt. Tarinasta tuli nyt niin pitkä, etten enää edes jaksa avautua muista vitutuksen aiheista.

Pahoittelen siis tämän surutarinan saattelemana sitä, että viimeisimmät videot ovat. huonompaa laatua, kuin se hunaja, jolla olen teidän korvakäytäviänne ja verkkokalvojanne valellut. Nämä antikristuksen epäsikiöt kuitenkin joudun silmienne eteen levittämään, sillä olen sen verran ilkeä (lue "laiska") ihminen, etten todellakaan aio pelata tuota kaikkea uudestaan.
Eli painakaa "read more", jos haluatte paskaa. (© Karl Paskar)

Ainiin. Hyvää joulukuuta.