"Morjesta moi", sanoi kissa kuumalla katolla ja kissaa lainatakseni, terve vain!

Tässä on nyt taas pitkä viikko takana ja olen kovaa vauhtia yrittänyt saada oikeita töitä pois tieltä, jotta jäisi aikaa tehdä videoita teille interwebin kuumakalleille. Tämän viikon työn tohinan ohella valmistuneet videot löydät tämän kirjoituksen lopusta, painamalla "read more".
Kuten varmasti tulette huomaamaan, aloitin uuden ohjelmasarjan, nimeltänsä "Halvat, hyvät pelit", jossa ajattelin esitellä hyviä ja halpoja indie-pelejä. Ajatus tästä uudesta ohjelmasta on vellonut päässä jo pidemmän aikaa, mutta nyt vihdoinkin sain toteutettua umpisurkean debyytin sarjalle.
Lisäksi pitkästä aikaa upotin kynteni Singularityyn ja tein aivan käsittämättömän huonoa jälkeä. Katsokaa nyt kuitenkin.

Ja tosiaan, viime viikonloppu menikin rauhallisemmin kuin alunperin oli tarkoitus ja päädyinkin vain kylmästi laiskottelemaan rankan biletyksen sijasta. Alavala ja Emppu jäivät näkemättä, mutta onhan se välillä ihan hyvä rentoutuakin, muilla keinoin, kuin nollaamalla aivot Veli Alkoholin avulla. Eli pitkästä aikaa tuli myös vietettyä selväpäinen viikonloppu, mikä oli ihan tervetullut ratkaisu rappiolliseen elämään ja jatkuvaan ränniin.
Viime viikonloppuna viinanjuonnin lisäksi taakse jäi myös päästäni löytynyt harakanpesä ja tällä hetkellä päässä on vain lyhyehkö sänki muistona hippitukasta. Näin lyhyet hiukset minulla on ollut viimeksi silloin, kun vielä innokkaasti odottelin kivesteni laskeutumista.

Eipä tässä sen enempää, klikkaamalla "read more" näette lisää.
 
 
"Morienttes", sanoi Lenni-Kalle Taipale paskaan astuessaan!
Pahoittelen ainaista päivitysten puutetta, mutta yritän kompensoida puutteitani aina tekemällä jotain hieman suurempaa. Pistinpä siis kerralla kuusi uutta Saw-pätkää Youtuben puolelle, löydät ne myös tästä alta.

Viikonloppusuunnitelmana on jälleen suunnata kalakukkokaupunkiin, Kuopioon, viettämään iltaa ja männä kahtomaan Alavalan keikkiä Henkkaan. Oih, Emppu.<3 Syrän heltyy. Tästä kerroin tosiaan lähinnä siksi, että joudun piakkoin taas kompensoimaan peni-- päivitysten puutetta, tekemällä jotain hieman suurempaa, mikä tarkoittaa mahdollisesti uutta arvosteluvideota, sekä rankkaa pelailuputkea pelistä, jota kaikki kaivannevat. Lisäksi myös suuren yleisömenestyksen osakseen saanut radio-ohjelma tulee jatkumaan, poliittisen pyöreästi aikataulutettuna, ensi viikolla.

Black Opsiin en ole vieläkään kynsiäni ehtinyt upottaa, enkä myöskään Medal of Honoriin. Mafia II istuu edelleenkin pelaamatta. Näin aktiivista on pelirintamallani ollut, sillä työn ja opiskelun ohella viime aikoina on ollut muita elämän kannalta ehdottoman tärkeitä menoja, kuten kaljan juonti ja paskalla käyminen. Näin heppoisin perustein selitän, jopa kansainvälisellä tasolla pahamaineista, saamattomuuttani.

Tällainen pikapäivitys tällä kertaa, klikkaamalla 'read more' saat viimeisimmät pelailuvideot esille. Katselunautintoa kaikille!
 
 
Koomista neroutta, minä sanon!
Kuva, joka lisää koomista neroutta.
Terveppä vain taasen!

Uusi vlogivideo tuli tuossa kuvailtua, löydät hieman alempaa, joten jos kirjoitettuun muotoon tarjoiltu verbaalinen tanssini ei maistu, skrollaileppa hieman alemmas.

Tosiaan, videoita ei ole viime aikoina tullut ulos, mitä syvimmät pahoitteluni tästä, mutta viimeiset pari viikkoa ovat olleet työn ja opiskeluntäyteisiä, sekä muutama muukin hieman erikoisempi projekti on tässä nyt puskenut päälle. Kaiken lisäksi pitäisi pysyä vielä pelimaailmassakin ajan tasalla, joten Medal of Honorin pelaamiselle täytyy pyhittää päivä ja nyt vastikään julkaistulle Call of Duty: Black Opsille toinen.
Odotukseni Black Opsia kohtaan ovat melko pienet, sillä se ripuli mitä Treyarch on aiemmin Velvollisuuden kutsun faneille tarjoillut, on ollut melko löyhkäävää torttua. Älkää päästäkö minua aloittamaan Call of Duty 3:sta.
World at War vain oli aivan käsittämättömän tylsä peli. Tosin, kaikkien hehkuttama "Nazi Zombies"-pelimuoto on kyllä kieltämättä melko viihdyttävä, mutta ei silläkään pelasteta sitä roskaa mitä meille täyteen hintaan myydään. Yksinkertaisesti, omasta mielestäni World at War ei ollut hyvä peli, mutta kyllä se läpi oli pelattava vain ja ainoastaan kunnioituksesta sarjan aiempia osia kohtaan.
Medal of Honoria kohtaan odotukseni ovat todennäköisesti jopa pienemmät, kuin Call of Dutya kohtaan, sillä Medal of Honor sarja ei juuri koskaan ole ollut sydäntäni lähellä, Allied Assaultia lukuunottamatta. Suht viihdyttävää "aivot naulakkoon ja sotimaan"-henkistä toimintaa siltä odotan. Todennäköisesti tulen kokemuksistani avautumaan myöhemmin.

Tämän kaiken lisäksi ikuisuusprojektini, Mafia II:n pelaaminen on viimeistä askeltansa vaille ohi. Mainio peli on ollut, täysin alkuperäisen veroinen jatko-osa, joskin tarinansa puolesta snadisti heikompi, mutta kaikin muin puolin täysin mieletön paketti. Suosittelen kaikille, jotka eivät ole kokeilleet. Ja ennen kaikkea pelaatte ensimmäisen pelin läpi. Kakkonen on täynnä pieniä ja hieman suurempiakin viittauksia ensimmäiseen peliin. Yksi mikä korviini kantautui on vaatekaupoissa usein soiva kappale, joka on "se yksi ärsyttävä renkutus" ensimmäisen pelin radiokanavilta. Ah, niin mainiota.

Radiokanavista puheen ollen, minulla on tässä vielä ilmoitettavana yksi astetta erikoisempi asia. Keskiviikkona 10.11.2010, klo 21 eteenpäin alkaa nettiradiolähetys täällä.
Eli kyseessä on tällä hetkellä vielä nimeämätön radio-ohjelma, jota juonnan hyvän ystäväni kanssa ja toivomme, että kaikki antaisivat palautetta ja esimerkiksi lähettäisivät nimiehdotuksia "kanavan" varsinaiseksi nimeksi!
Pyrimme tekemään ohjelmasta mahdollisimman mielenkiintoista ja, ennen kaikkea, hauskaa. Musiikkipuolelle halukkaat voivat lähettä esimerkiksi omia luomuksiaan tai toiveitaan.
Eli keskiviikkona 10.11.2010 klo 21 eteenpäin, lähetystä voit kuunnella klikkaamalla TÄSTÄ.
Tämänhetkinen nettiradioserveri on vain väliaikainen, mutta hoitaa asiansa.

Alta löydät viimeisimmän vlogivideon, jossa käyn lyhyehkösti tämän kirjoituksen asioita läpi. 

 
 
Heipä hei! Uusi päivä taas!
Tulipa tässä kuvailtua uusi video, joka nyt ei varsinaisesti vlogipätkä ole, mutta kuitenkin jotain sinne päin. Tarkoituksenani oli kuvata hölmö video siitä, kun toteutan erästä hieman erikoisempaa työtehtävääni ja näyttää se timelapsena. Nauttikaa.