Heipähei taasen! Nyt, kun Peliapila on päässyt takaisin originaaliin julkaisuaikatauluunsa, julkaistiinkin seuraava jakso katsojien iloksi ja yllätykseksi vain pari päivää edellisen jälkeen! Tietenkin blogiini se taas tulee päivän myöhässä, mutta don't mind the wait, it's worth it.
Tällä kertaa Peliapilassa pureudutaan männäaikoina ikävästi unohtuneeseen peligenreen, joka ainakin Suomessa kukoisti ennen vuosituhannen vaihdetta. Tämä olikin ehdottomasti yksi minun henkilökohtaisista suosikeistani, luolalentelyt. Käsittelyssä on ehdottomasti eniten nostalgiaa herättävä Wings ja sen 2000-luvulla tehty jatko-osa, Wings 2.
Onko aika kullannut vai mullannut muistot, let's find out!
Jos jostakin kumman syystä YouTuben videoupotustoiminto bygäilee, suuntaa tänne.
Jepulisjee, edelleenkin aivan käsittämätöntä hupia. Pelit löytää vieläkin internetin syövereistä pikaisella googlauksella, mutta koska olen armollinen säästän vaivanne laittamalla linkin tähän (Wings) ja tähän (Wings 2). Palataan asiaan taas ensi viikolla!
 
 
Morjesta morjesta! Pahoittelut pienestä Peliapilan myöhästelystä, koetan antaa heikkona selityksenä X-Reaktorin julkaisun aiheuttama kiirus, ynnä muu, mutta jakso saatiin kuitenkin julkaistua parin päivän myöhästelystä huolimatta!
Muista myös tsekata viimeisimmät pelailuvideot, tämän linkin takaa! 400 tilaajan kunniaksi aloitin pelaamaan Minecraftiä!

Tällä kertaa Peliapilassa Äxä ja Hilleri kokeilevat näppejänsä OnLive-palvelusta löytyvässä Alpha Protocol hiipailuropelluksessa. Selviääkö OnLive käsittelystä? Mitä pojat ovat mieltä Obsidian Entertainmentin vastauksesta Mass Effectille? Katso ja tiedä.


Elikkä tällaista. Eipä ollut peli kovin kummoinen, mutta OnLive kyllä selvisi lievähkön rasitustestimme, ehkäpä kokeilemme vielä lisää vastaisuudessa. Olkaa valppaina seuraavaa jaksoa varten, torstai-ilta häämöttää! ;)
 
 
Heipähei! Uusi X-Reaktori on pitkähkön odotuksen jälkeen taas julkaistu! Tällä kertaa X-Reaktorissa hypähdämme lisenssipelien kirottuun maailmaan ja tarkistamme miten loistokkaan Matrix-elokuvatrilogian pelimaailmaan kääntyminen on onnistunut.


Sellaista paskaa tällä kertaa. Suosittelen kiertämään tämän suhteellisen kaukaa ja katsomaan pelin välivideot vaikkapa YouTubesta, sillä mikään muu ei tässä pelissä ole minkään arvoista. Eipä tälläkään kertaa sen erikoisempia, ensi kertaan!
 
 
Heisulivei, jälleen vain ihan pikapikapostaus, pahoitteluni blogimerkintöjen vähyydestä viime aikoina, lupaan parantaa tapani!

Jälleen olisi aiheena lähinnä tarjoilla uutta Peliapilan jaksoa. Jakson aiheena on tällä kertaa OnLive-pelipalvelu, joka yhdistää digitaaliset lataukset ja pilvipelailun (höhö). Palvelu toiminnasta tulee lisää tulevaisuudessa, mutta tässä ensimmäisessä "OnLive-spesiaalissa" keskitymme vain esittelemään palvelua. Nauttikaa!
Tämän kirjoittaessani jakso ei ole vielä täysin latautunut. Jos video ei näy alla, tsekkaa hetken päästä uudelleen!

Että sellainen! Todella suuruudenhullu ja erikoinen idea, joka on toteutettukin valtavan hyvin, ottaen kuitenkin huomioon, että palvelu on vielä aivan alkuvaiheissaan. Suosittelen ehdottomasti ainakin tsekkaamaan; OnLive

Eipä minulla tämän erikoisempia taaskaan. Palaillaan pian taas asiaan, mahdollisesti uuden peliarvostelun parissa!