Heissulivei ja hellät tunteet! Jälleen vain pikainen ilmoitus ilman sen suurempaa draamaa tai taustahöpötyksiä, uusi Peliapila on julkaistu. Vielä ollaan pysytty aikataulussa, toivottavasti tähän pystytään jatkossakin! Tällä kertaa käsittelyssämme on flash-rallipeli, Hot Throttle! Katsasta uusi video alta!
Sellaista hupia se! Pääset itse peliä pelaamaan tästä. Eipä tässä sen kummempia, palataan asiaan taas tuonnempana!
 
 
Pyhää Patrikkia ehdinkin jo viimekirjoituksessani ylistämään, enkä vasta nyt, kun se olisi ajankohtaisempaa ollut. Mutta nyt unohdetaan Irlantilaiset suojelupyhimykset, sillä ne eivät liity vieläkään mitenkään mihinkään.
Nyt kuitenkin varsinaisena kirjoituksen aiheena oli lähinnä ilmoitus uudesta Peliapilasta, joka on juuri julkaistu! Katso se alta.


Eli tällaista tällä kertaa! Aivan mieletöntä hupia kyllä, Happy Wheelsille on tullut naurettua tässä jo pidemmänkin aikaa.
Jos haluat itse peliä kokeilla, suuntaappa tänne; Total Jerkface - Happy Wheels

Ajattelin tässä vielä ilmoittaa, tai ennemminkin kertoa, että nyt, kun Peliapila on viime aikoina nauttinut marginaalista suosiota katsojien keskuudessa, pyrin saamaan ohjelmasta jokaviikkoisen jutun. Olen tähän mennessä kuukauden ajan saanut julkaistua viikoittain torstaisin, viimeistään perjantaisin, uuden jakson, mikä on omasta mielestäni toiminut varsin hyvin. Koetamme jatkossakin Hillerin kanssa saada tämän jatkumaan normaalisti, mutta antakaa hyvät ihmiset anteeksi, jos joku viikko satummekin pitämään lomaa. Kyllä me siitä voimme etukäteen ilmoittaa. Tai ainakin yrittämme muistaa ilmoittaa.

Eipä  tässä kait sen kummempia taas, palaillaan taas, toivottavasti yhtä positiivisten uutisten parissa!
 
 
Otsikko ei varsinaisesti liity mitenkään mihinkään, mutta terve nyt kuitenkin!
Tulin tänne nyt vain pientä päivitystä tekemään, en tässä mitään elämää suurempaa nyt kerkeä pohtimaan, mutta aloitetaan nyt sillä, että kuten jotkut teistä ovatkin varmasti jo huomanneet, että Peliapilan uusi, kolmas, jakso on julkaistu, jossa käsittelyssä on sotaräiskintäparodia Duty Calls! Jos olet tämän missanut, voit sen katsoa tästä alta;

Aivan mahtava parodia, se on pakko sanoa. Tämän lisäksi minulla olisi vielä tarjota teille muutamia pelailuvideoita! Huisia! Eli Saw-pelailun loppuhetket alkavat jo siintää horisontissa, kannattaa tsekata siis mitä "Read more"-linkin takaa löytyy!

Aivan, tosiaan sellaista vielä, että jos joku ei sitä ole älynnyt, en halua todellakaan viedä "ohjelmasuunnittelusta" minkäänlaista krediittiä itselleni, sillä täysin härskiä plagiointiahan tuo on "Video Games Awesome"-ohjelman ideasta ja toteutuksesta. Kaikki kunnia siis Fraserille ja muulle porukalle. Että näin, ajattelin sen tässä aivan itse mainita ensimmäisenä, ennen kuin jengi alkaa paskantamaan housuihinsa ja minun päälleni, kun asian huomaavat tai älyävät.

Vielä yhden asian tässä mainitsen, siivoilin hieman vlogiani tyhjentämällä turhat videot pois näkyvistä ja niin edelleen. Virtaviivaistin "Videot"-sivuakin hieman. Pitää tätä nettisivua muutenkin hieman päivittää toimivammaksi kokonaisuudeksi. Vielä kun keksisin miten sen teen. Hmm.. Noh, mutta tällaista tällä kertaa, muistakaa seurailla minua Youtubessa ja Twitterissä, sekä muistakaa tsekata pelailuvideot klikkaamalla "Read more"!

 
 
"Heipä hei, haistappa vaikka vittu", totesin Tuonen virralla minua odottaneelle veneenkuljettajalle  ja palasin kotiin.

En siis ole kuollut, unohtanut tai lopettanut tätä blogiani millään tapaa. Nyt on kulunut kuitenkin jo kuukausi edellisestä kirjoituksestani, joten ajattelin muistaa teitä rakkaita ihmisiä, jotka löpinöitäni ja höpinöitäni vielä seuraatte!
Olen myös päivittänyt Videot-osion enemmän nykyhetkeen muun muassa lisäämällä Peliapila-ohjelman suureen jo tarjolla olevaan ohjelmakavalkadiin! Jos ette vielä ole tietoisia mistä on kyse, Peliapila on rentoon sohvapelailuun keskittyvä ohjelma, jota teen hyvän ystäväni H.G. Hillerin kanssa, joka on joillekkin todella harvoille tuttu nettiradiokokeilusta, jota myös olemme koettaneet hieman pähkäillä eteenpäin. Ei radio-ohjelmasta sen enempää, palataan asiaan. Peliapilan tarkoituksena on siis esitellä kaikenlaisia pelejä lyhyehköinä sykäyksinä, erityisesti pelejä, joita voit pelata kaverin kanssa sohvalla istuen ja oluesta naatiskellen, mutta myös pelejä, jotka kiinnostavat meitä. Laitan jo julkaistut jaksot 'Read more' linkin taakse, mutta löydät ne myös Videot-osion takaa tai Arvosteluvideot-linkin takaa.
Joku tarkkaavainen saattaa myös huomata, että Peliapila on periaatteessa sitä samaa, mitä edellisen blogiviestini jälkihöpötyksistä löytyi, mutta paremmin editoituna ja suunniteltuna. Eikä niin humalassa.

Viime aikoina olen ollut melkoisessa työ- ja opiskelupuristuksessa, mikä on rajoittanut hirmuisen paljon minkään päivittämistä. Tämä koskee sekä tämän nettisivun ja vlogin päivitystä, pelailuvideoita, että myös yhteistyötäni TRMP.fi-yhteisön ympärillä. Videoita on tulossa, niitä kaikkia, niin arvosteluvideoita, kuin myös pelailuvideoita. Vaikka olenkin aikaa paljon personal kompjuuttärini edessä viettänyt, on aika kulunut kyllä hyvin paljon muiden asioiden kuin pelaamisen merkeissä.

Nyt, kun olen saanut umpipaskan aasinsillan pelailuvideoihini, voin tässä mainostaa hieman, että olen tässä harkinnut laajentamista myös konsolipeleihin. Kunhan saan järkättyä itselleni toimivan ja laadukkaan nauhoitussysteemin. Ei tästä vielä tämän enempää, ellei jollakulla satu olemaan lahjoitta minulle paria satasta pätäkkää.
Mutta joka tapauksessa, tämä töiden ja opiskelun parissa puurtaminen tulee nyt jatkumaan ainakin huhtikuun loppupuolelle saakka. Tällä välin yritän parhaani tyydyttääkseni kaikkien pelivideomielihaluja niin paljon kuin vain suinkin voin!

Nyt kello on kuitenkin jo vartin yli kolme aamuyöstä, joten pistän pillit pussiin ja menen iltapisulle ja -pesulle, muistakaa tsekata mitä 'Read more'-linkin takaa löytyy. Koetan saada kirjoiteltua näitä blogitekstejäni hieman useammin vastaisuudessa! Morjesta ja moi!