Pyhää Patrikkia ehdinkin jo viimekirjoituksessani ylistämään, enkä vasta nyt, kun se olisi ajankohtaisempaa ollut. Mutta nyt unohdetaan Irlantilaiset suojelupyhimykset, sillä ne eivät liity vieläkään mitenkään mihinkään.
Nyt kuitenkin varsinaisena kirjoituksen aiheena oli lähinnä ilmoitus uudesta Peliapilasta, joka on juuri julkaistu! Katso se alta.


Eli tällaista tällä kertaa! Aivan mieletöntä hupia kyllä, Happy Wheelsille on tullut naurettua tässä jo pidemmänkin aikaa.
Jos haluat itse peliä kokeilla, suuntaappa tänne; Total Jerkface - Happy Wheels

Ajattelin tässä vielä ilmoittaa, tai ennemminkin kertoa, että nyt, kun Peliapila on viime aikoina nauttinut marginaalista suosiota katsojien keskuudessa, pyrin saamaan ohjelmasta jokaviikkoisen jutun. Olen tähän mennessä kuukauden ajan saanut julkaistua viikoittain torstaisin, viimeistään perjantaisin, uuden jakson, mikä on omasta mielestäni toiminut varsin hyvin. Koetamme jatkossakin Hillerin kanssa saada tämän jatkumaan normaalisti, mutta antakaa hyvät ihmiset anteeksi, jos joku viikko satummekin pitämään lomaa. Kyllä me siitä voimme etukäteen ilmoittaa. Tai ainakin yrittämme muistaa ilmoittaa.

Eipä  tässä kait sen kummempia taas, palaillaan taas, toivottavasti yhtä positiivisten uutisten parissa!
 

Leave a Reply.