Availinpa tällaisenkin tähän väliin. Ihan vaan puhtaasti ex-tempore pohjalta tähän nyt lähdin ja yritän tätä pitää yllä! Tulen lisäämään tänne päivityksiä uusista videoista ja muutenkin kaikkea mikä koskettaa minua. Eipä tästä sivujen avaamisesta sen enempää olekaan sanottavaa.

Mutta jos nyt otetaan tarina, joka koskettaa, niin nyt voidaan todeta, etteivät ne uskovaiset ja kirkon ihmiset ole tyhmiä ja suvaitsemattomia ainoastaan Suomessa.
Alta löytyvässä videossa eräs mies, Aaron Gouveia, käy hieman ojentamassa abortinvastustajia naistenklinikan ulkopuolella. Okei, tuolla pohjustuksella se voisi olla kuka tahansa juntti, mutta tässä tapauksessa asiasta entistäkin ikävämmän tekee se, että nämä uskovaiset "Pro-Life" -idiootit huutelivat Gouveialle ja tämän vaimolle "tapat syntymättömän vauvasi!" -kaltaisia kommentteja, vain vähän aikaa sen jälkeen, kun lääkärit olivat ilmoittaneet Gouveialle ja tämän vaimolle, että sikiö kärsi erittäin harvinaisesta sirenomeliasta, ns. "merenneito-syndroomasta", mikä tarkoittaa, että vauvan henkiinjäämismahdollisuudet ovat pyöreä nolla.
En voi edes kuvitella kuinka hirveältä tuo kaikki tuntuu, ensin kuulet elämäsi hirveimmän uutisen, teet elämäsi vaikeimman päätöksen ja sitten vielä uskonnolliset idiootit tulevat huutamaan.

Itse olen sitä mieltä, että abortit ovat suurimmaksi osaksi ok. Jos tästä joku haluaa lisää kuulla, kerron oman kantani mielelläni tarkemmin, mutta nyt jätän sen kertaamatta tähän.

Katso video alta ja lue Gouveian oma blogimerkintä asiasta täältä; http://goodmenproject.com/2010/10/23/confronting-life/
 


Comments

Komodojou

Tue, 26 Oct 2010 3:52:33 pm

Aika mielenkiintoista että niillä ei ollu parempaa sanottavaa kuin että "et sä saa tätä nauhottaa".

 

Tue, 26 Oct 2010 9:48:16 pm

Näin on, itseäni ehkä sitäkin enemmän ihmetytti se, kuinka toinen näistä naisista sanoi, että "abortin tekevät ovat itsemurhariskejä". Aivan käsittämätöntä.
Varmasti on todennäköisempää, että abortin tehneet tekevät itsemurhan, kun tällaiset idiootit ovat huutelemassa ja syyttämässä murhaajaksi klinikan ulkopuolella.

 

Tue, 02 Nov 2010 8:50:11 am

If you would know the value of money, go and try to borrow some.

 

fotoniba

Wed, 03 Nov 2010 7:19:06 pm

Mahtavaa xD

 Leave a Reply